Moravský salát

Recept na velmi chutný salát z toho, co dům dá.


3.179x
30 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme je a necháme vychladnout. Vychladlá vejce pak pokrájíme na kostičky. Pokrájíme zbytky vařeného nebo pečeného masa a uzené maso. Okurku a jablko očistíme a nastrouháme. Nakrájíme sýr na kostičky. Ušleháme smetanu.

Do mísy dáme vejce, maso, okurku, jablko sýr a smetanu. Přidáme olivový olej, hořčici a ochutíme solí. Pokud máme všechny potřebné potraviny přichystané v míse pak už jen lehce promícháme, aby se vejce moc nerozdrobila.

Moravský salát podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Moravský salát

Zpět na recept