Moravský pivní guláš

Recept na dobrý gulášek.


4.121x
75 min
4×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Oloupané brambory nastrouháme. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme papriku a lehce osmahneme. Na tento základ vložíme osolené maso, okmínujeme a restujeme. Zalijeme polovinou piva, přidáme kečup a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme do guláše nastrouhané brambory, feferonky, podlijeme zbylým pivem a dusíme doměkka. Moravský pivní guláš podáváme s chlebem nebo bramborovým knedlíkem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Moravský pivní guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena