Šlehačku uvedeme na mírném ohni do varu a rozpustíme v ní kávu a obě čokolády nalámané na kousky. Přidáme máslo, nutellu a dobře promícháme. Mícháme až do vychladnutí.
Když začne směs tuhnout, ušleháme z ní krém, kterým ihned plníme zdobící sáček. Čokoládový mokka krém stříkáme do papírových košíčků.
Mokka lanýžky ozdobíme kávovým zrnkem a uchováváme v chladu. Vyjmeme těsně před podáváním.
Už jen při čtení se mi sbíhaly sliny. Večer to určitě vyzkouším, plánujeme oslavu, tak by se to mohlo hodit. Uvidím, jak dopadne testovací kolo:-)
Eva
Vyzkoušeno - VÝBORNÉ !!!
Vyzkoušely jsme Lanýžky na oslavu narozenin a mohu jen doporučit - byly opravdu výborné. Při vaření se krásně rozmíchal krém, ušlehalo se také dobře, jen jsme raději plnili do košíčků lžící, protože plnící sáček utíkal, kudy mohl. navrch jsme zdobili bílou čokoládovou polevou v sáčku.