Moje kuřecí stehna na divoko

Snadná a velmi chutná příprava kuřecích stehen pro každodenní příležitost.


0.00x
45 min

Postup přípravy

Kuřecí stehna omyjeme, očistíme, dobře osolíme, posypeme kmínem a kořenící směsí na drůbeží maso. Zalijeme olivovým olejem, posypeme nakrájenými plátky cibule a několika snítkami čerstvého tymiánu. Necháme takto chvíli odležet. 

Pak maso i s marinádou přendáme do kastrolu a pomalu dusíme. V případě potřeby podléváme vodou. Před změknutím masa přidáme do šťávy dvě lžičky rajského protlaku, povaříme a v případě potřeby zahustíme trochou mouky. Dusíme do úplného změknutí masa, podle chuti dosolíme.

Kuřecí stehna na divoko podáváme s rýží, hodit se budou i americké brambory nebo hranolky.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Moje kuřecí stehna na divoko

Zpět na recept