Mlynářské kotlety

Šťavnaté kotletky s vůní tymiánu.


3.099x
20 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí. Kotlety podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a naklepeme. Maso hodně potřeme česnekem se solí, zalijeme mlékem a necháme přikryté 24 hodin odležet. Druhý den je osušíme, obalíme v polohrubé mouce smíchané s paprikou a tymiánem a pečeme na rozpálené pánvi 2 minuty z každé strany. Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mlynářské kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena