Mlynářské kotlety

Šťavnaté kotletky s vůní tymiánu.


3.099x
20 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí.

Kotlety podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a naklepeme. Maso hodně potřeme česnekem se solí, zalijeme mlékem a necháme přikryté 24 hodin odležet.

Druhý den je osušíme, obalíme v polohrubé mouce smíchané s paprikou a tymiánem a pečeme na rozpálené pánvi 2 minuty z každé strany.

Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.

user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mlynářské kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.