Mleté pivní škvarky

Výtečná škvarková pomazánka trochu jinak.


4.117x
60 min
1×

Postup přípravy

Pivo nalijeme do hrnce a přivedeme k varu. Přidáme na kostičky nakrájené sádlo a mícháme. Když se pivo vyvaří a kostky sádla se začnou škvařit, zmírníme teplotu a pomalu je doškvařujeme, dokud nezezlátnou. Sádlo slijeme a škvarky necháme vychladnout. Studené škvarky umeleme společně s nakrájenou cibulí, přidáme nadrobno nakrájenou feferonku a pažitku, osolíme, okořeníme a vše důkladně promícháme. Mleté pivní škvarky jsou ideální k namazání na topinky. Vyškvařené sádlo můžeme použít obvyklým způsobem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mleté pivní škvarky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena