Mleté maso zapečené se zeleninou

Zapečené mleté maso se zeleninovou všehochutí.


3.766x
60 min
4×

Postup přípravy

Na růžičky rozebraný květák uvaříme. Zelenou papriku a kedlubnu nakrájíme na nudličky. Rajčata nakrájíme na osminky.

Na pánvi rozehřejeme máslo a připravenou zeleninu lehce na másle orestujeme.

Mleté maso rozmícháme s malým množstvím vlažné vody a necháme odstát. Pak přidáme vejce, mléko, sůl, pepř, promícháme a asi centimetrovou vrstvu rozetřeme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku.

Překryjeme vrstvou zeleniny a další vrstvou masa. Nakonec vše zalijeme rozšlehaným vejcem, zakápneme olejem a upečeme.

Hotový pokrm ihned podáváme.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mleté maso zapečené se zeleninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká