Mleté maso s drůbežími játry a těstovinami

Skvělá kombinace mletého masa, drůbežích jater, papriky a těstovin zakončena sýrem.


3.01086x
30 min

Postup přípravy

Mleté maso nakořeníme podle své chuti (sůl, pepř, majoránka, vegeta,směs koření) a přidáme trochu mléka na zjemnění. Játra očistíme a naložíme do mléka s trochou sójové omáčky. Oloupeme si cibuli a nakrájíme si ji na půlkolečka, nakrájíme si také sterilovanou papriku.

Dáme vařit vodu na kolínka a kolínka si uvaříme. Sýry nakrájíme na kostičky.

Na rozpálenou pánev s olejem vložíme mleté maso. Prosmažíme, přidáme cibuli a restujeme, dokud se mleté maso nerozpadá, pak přidáme játra s mlékem a znovu restujeme. Když se nám játra zatáhnou, přidáme trochu sójové omáčky, sůl a sterilovanou papriku. Chvilku restujeme a poté zalijeme nálevem z papriky. Necháme podusit a nakonec zalijeme zbytkem mléka na zahuštění.

Necháme provařit, stáhneme z ohně a přidáme na kostičkny nakrájenou nivu a eidam a přikryjeme poličkou.

Smícháme s kolínky a podáváme teplé.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mleté maso s drůbežími játry a těstovinami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.