Vaření.czReceptyMleté maso s drůbežími játry a těstovinami

Mleté maso s drůbežími játry a těstovinami

Skvělá kombinace mletého masa, drůbežích jater, papriky a těstovin zakončena sýrem.


3.01086x
30 min

Ingredience

sůl
3 dlmléko
50 gniva
50 geidam
250 gdrůbeží játra
2 kscibule
mletý černý pepř
sójová omačka
1 balíčektěstoviny (kolínka, vřetena)
250 gmleté maso(míchané)
300 gpaprika sterilovaná

podle chuti

koření

Postup přípravy

Mleté maso nakořeníme podle své chuti (sůl, pepř, majoránka, vegeta,směs koření) a přidáme trochu mléka na zjemnění. Játra očistíme a naložíme do mléka s trochou sójové omáčky. Oloupeme si cibuli a nakrájíme si ji na půlkolečka, nakrájíme si také sterilovanou papriku. Dáme vařit vodu na kolínka a kolínka si uvaříme. Sýry nakrájíme na kostičky. Na rozpálenou pánev s olejem vložíme mleté maso. Prosmažíme, přidáme cibuli a restujeme, dokud se mleté maso nerozpadá, pak přidáme játra s mlékem a znovu restujeme. Když se nám játra zatáhnou, přidáme trochu sójové omáčky, sůl a sterilovanou papriku. Chvilku restujeme a poté zalijeme nálevem z papriky. Necháme podusit a nakonec zalijeme zbytkem mléka na zahuštění. Necháme provařit, stáhneme z ohně a přidáme na kostičkny nakrájenou nivu a eidam a přikryjeme poličkou. Smícháme s kolínky a podáváme teplé.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mleté maso s drůbežími játry a těstovinami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena