Minutkový gulášek

Recept na guláš z filé a s barevnými paprikami.


3.919x
30 min

Ingredience

2 lžíceolej
sůl
2 kscibule
2 lžičkyhladká mouka
citronová šťáva
600 grybí filé
750 gbarevná paprika

na ozdobu

1 kspórek

podle chuti

vývar z masoxu
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
mletá pálivá paprika

Postup přípravy

Rybí maso nakrájíme na kostky, zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné a na proužky nakrájené barevné papriky. Vše osmahneme, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a asi 10 minut podusíme. Přidáme rybí maso, poprášíme moukou, přidáme ještě vývar a společně dusíme doměkka. Opatrně mícháme. Hotový minutkový gulášek rozdělíme na porce a posypeme na kroužky nakrájeným pórkem. Minutkový gulášek podáváme s chlebem nebo s bílým pečivem.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Minutkový gulášek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena