Minitoasty s perníkovými povidly

Kombinace slané a sladké chuti, která spolu skvěle ladí. Recept na chuťově velmi zajímavé jednohubky.


0.00x
20 min

Postup přípravy

Středně velkou cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Orestujeme ji na oleji, stačí jen trochu - do zesklovatění.

Do mísy vložíme povidla a přidáme na jemném struhadle nastrouhaný perník. Přimícháme orestovanou cibuli a dochutíme špetkou soli.

Každý krajíček toastového chleba rozkrojíme na tři části. Krátce je opečeme na suché pánvi a potřeme povidlovou směsí. Šunku nakrájíme na plátky (podle velikosti toastů) a rovnoměrně rozdělíme. Tvrdý sýr (eidam, ementál) nastrouháme na jemném struhadle a připravené toasty sýrem na závěr posypeme.

Minitoasty s perníkovými povidly podáváme studené, ale můžeme je i krátce zapéct v rozehřáté troubě.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Minitoasty s perníkovými povidly

Zpět na recept