Vaření.czReceptyMinitoasty s perníkovými povidly

Minitoasty s perníkovými povidly

Kombinace slané a sladké chuti, která spolu skvěle ladí. Recept na chuťově velmi zajímavé jednohubky.


0.00x
20 min

Ingredience

1 lžíceolej
150 gšunka
1 kscibule
40 gperník na strouhání
100 gšvestková povidla
100 gtvrdý sýr
5 plátkůtoastový chléb

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Středně velkou cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Orestujeme ji na oleji, stačí jen trochu - do zesklovatění. Do mísy vložíme povidla a přidáme na jemném struhadle nastrouhaný perník. Přimícháme orestovanou cibuli a dochutíme špetkou soli. Každý krajíček toastového chleba rozkrojíme na tři části. Krátce je opečeme na suché pánvi a potřeme povidlovou směsí. Šunku nakrájíme na plátky (podle velikosti toastů) a rovnoměrně rozdělíme. Tvrdý sýr (eidam, ementál) nastrouháme na jemném struhadle a připravené toasty sýrem na závěr posypeme. Minitoasty s perníkovými povidly podáváme studené, ale můžeme je i krátce zapéct v rozehřáté troubě.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Minitoasty s perníkovými povidly

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena