Miniřízečky

Můžeme podávat jako samostatné jídlo s bramborovou kaší, se salátem nebo jako součást studené mísy.


3.2201x
30 min

Ingredience

2 ksvejce
20 dkghladká mouka
1 kglibového masa
4 ksrozdrcené kukuřičné plátky

podle chuti

1 stroužekčesnek
1 špetkasůl
1 špetkakoření

podle potřeby

strouhanka
strouhaný kokos
olej na smažení
sezamová semínka

Postup přípravy

Maso použijeme libovolné nebo od každého kousek - vepřové, krůtí, kuřecí, rybí - nakrájíme na malé kousky, osolíme, můžeme posypat směsí libovolného koření nebo ochutit prolisovaným česnekem, obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a nakonec ve strouhaném kokosu, v sezamu, ve strouhance nebo v rozdrcených kukuřičných plátcích. Smažíme na oleji.
user-icon

autor xa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Miniřízečky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena