Nejprve si připravíme krém z bílků a cukru - na 1 bílek dáme 50g moučkového cukru a ve vodní lázni šleháme hladký bílý sníh až do úplné hustoty. Pro lepší tuhost přidáváme špetku soli, ale opravdu jen trochu.
Než sníh zchladne, rozpustíme si čokoládu a tuk. Máte-li raději sladší polevu, přidáme podle chuti cukr a také tuk. Poleva musí být tak hustá, aby stékala, ale po polití indiánků nesmí prosvítat bílý sníh.
Pak si na tác rozestavíme dětské piškoty a pomocí cukrářského pytlíku naplněného našim vychladlým krémem vytváříme nad sebou 3 kopečky podle velikosti piškotu. Přesně tak, jak vypadají velcí indiánci v cukrárně.
Co nejdříve po nastříkání indiánků je poléváme čokoládovou polevou a hned po jejich oschnutí můžeme podávat.
Doporučení: Po polévání indiánky odkládejte na pečící papír a ještě lépe je nejdříve nechte odkapat na nějaké mřížce. Jinak se vám přilepí k podkladu a nepůjdou odtrhnout, aniž byste si je nepoškodili.