Milánské špagety po česku

Původně jsou z Itálie, ale rozhodla jsem se je udělat českým způsobem.


3.0107x
120 min

Postup přípravy

Propláchneme mleté maso a oloupeme cibuli nebo pórek a česnek .

Cibuli nebo pórek propláchneme a nakrájíme najemno a osmahneme dozlatova. Po usmažení cibulky přidáme propláchnuté mleté maso a zalijeme vodou a udusíme.

Zatímco dusíme mleté maso, vezmeme hluboký talíř a dáme do něj protlak a rozdrcený česnek, trochu kečupu a plechovku vypláchneme a nalijeme do hlubokého talíře.

Když je maso podušené, přidáme pepř, směs z talíře a osolíme. Chvilku společně povaříme a můžeme podávat.

Milánské špagety po česku můžeme podávat s těstovinami, rýží, knedlíky a brambory. Podáváme tak, že nandáme přílohu, omáčku a posypeme strouhaným sýrem.
user-icon

autor Deniska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Milánské špagety po česku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.