Vaření.czReceptyMilánské špagety po česku

Milánské špagety po česku

Původně jsou z Itálie, ale rozhodla jsem se je udělat českým způsobem.


3.0107x
120 min

Ingredience

8 stroužkůčesnek
4 kscibule
20 dkgsýr

podle chuti

1 lžícesůl
2 lžícekečup
1 kgmleté maso
1 plechovkarajský protlak
1 balíčekmražená zelenina
1 lžičkamletý černý pepř

Postup přípravy

Propláchneme mleté maso a oloupeme cibuli nebo pórek a česnek . Cibuli nebo pórek propláchneme a nakrájíme najemno a osmahneme dozlatova. Po usmažení cibulky přidáme propláchnuté mleté maso a zalijeme vodou a udusíme. Zatímco dusíme mleté maso, vezmeme hluboký talíř a dáme do něj protlak a rozdrcený česnek, trochu kečupu a plechovku vypláchneme a nalijeme do hlubokého talíře. Když je maso podušené, přidáme pepř, směs z talíře a osolíme. Chvilku společně povaříme a můžeme podávat. Milánské špagety po česku můžeme podávat s těstovinami, rýží, knedlíky a brambory. Podáváme tak, že nandáme přílohu, omáčku a posypeme strouhaným sýrem.
user-icon

autor Deniska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Milánské špagety po česku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena