Mezinárodní řízek

Plněné řízky podáváné s vařeným bramborem a zeleninovou oblohou.


4.428x
30 min
2×

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, trochu potřeme hořčicí. Na každý plátek masa dáme plátek moravského uzeného a zformovaný korbáčik (slovenský ovčí sýr - copánek). Řízek v půlce přehneme, okraje masa zklepneme a spojíme párátkem.

Každý řízek obalíme v trojobalu a na rozpáleném tuku usmažíme.

Na talíři přizdobíme omytou a nakrájenou čerstvou zeleninou (paprika, rajče, okurka). Jako přílohu podáváme brambory, které uvaříme tak, jak jsme zvyklí.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mezinárodní řízek

Zpět na recept