Mezinárodní řízek

Plněné řízky podáváné s vařeným bramborem a zeleninovou oblohou.


4.428x
30 min
2×

Ingredience

4 plátkykuřecí prsíčka
4 plátkymoravské uzené
4 kskorbáčik

podle chuti

sůl
obyčejná hořčice

trojobal

vejce
strouhanka
hladká mouka

příloha

brambory
čerstvá zelenina

podle potřeby

tuk na smažení

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, trochu potřeme hořčicí. Na každý plátek masa dáme plátek moravského uzeného a zformovaný korbáčik (slovenský ovčí sýr - copánek). Řízek v půlce přehneme, okraje masa zklepneme a spojíme párátkem. Každý řízek obalíme v trojobalu a na rozpáleném tuku usmažíme. Na talíři přizdobíme omytou a nakrájenou čerstvou zeleninou (paprika, rajče, okurka). Jako přílohu podáváme brambory, které uvaříme tak, jak jsme zvyklí.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mezinárodní řízek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena