Mexické vepřové maso

Mexické vepřové maso s čerstvým chlebíčkem.


4.522x
60 min
5×

Ingredience

0.3 hrnečkuolej
1 špetkasůl
4 kspaprika
1 kscibule
0.5 lvoda
4 ksrajče
2 ksfeferonka
500 gvepřové maso
1 špetkamletý černý pepř

příloha

1 balíčekkrájený chléb

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriku omyjeme, očistíme od jadřinců a nakrájíme. Rajče omyjeme a nakrájíme. Feferonku nakrájíme nadrobno. Do hrnce nalijeme olej, rozpálíme a přidáme maso, které osmahneme. K masu přidáme cibuli, papriku, podlijeme malým množstvím vody a vaříme doměkka. Těsně před koncem vaření přidáme rajčata a feferonku. Společně vše dovaříme. Hotové mexické maso podáváme s chlebem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mexické vepřové maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Mexická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena