Mexické vepřové maso

Mexické vepřové maso s čerstvým chlebíčkem.


4.522x
60 min
5×

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Osolíme a opepříme.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriku omyjeme, očistíme od jadřinců a nakrájíme. Rajče omyjeme a nakrájíme. Feferonku nakrájíme nadrobno.

Do hrnce nalijeme olej, rozpálíme a přidáme maso, které osmahneme.
K masu přidáme cibuli, papriku, podlijeme malým množstvím vody a vaříme doměkka.

Těsně před koncem vaření přidáme rajčata a feferonku. Společně vše dovaříme.

Hotové mexické maso podáváme s chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mexické vepřové maso

Zpět na recept