Mexické topinky

Směs kuřecího masa a fazolí v rajčatové omáčce provoněná česnekem na topinkách. Příprava není složitá, výsledek super.


4.738x
45 min
4×

Postup přípravy

Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Sýr nastrouháme. Listy salátu omyjeme. Nakrájíme chleba na topinky.

Na oleji osmahneme kousky kuřecího masa, okořeníme kořením gyros. Když je maso hotové, asi po 7 minutách, přidáme malou konzervu rajského protlaku a necelou krabičku rajského pyré, promícháme, prohřejeme. Přidáme půl konzervy tmavých fazolí bez nálevu. Směs na topinky ochutíme česnekem a cukrem, nejlépe hnědým. Pokud je potřeba, přidáme ještě trochu gyrosu.

Na oleji osmažíme topinky.

Na horké topinky naneseme směs kuřecího masa. Mexické topinky posypeme strouhaným sýrem a navrch položíme listy salátu, který máme rádi. Mexické topinky ihned podáváme. Podle chuti lze mexické topinky i krátce zapéct v troubě nebo mikrovlnce.
user-icon

autor gabriela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mexické topinky

Zpět na recept