Mexické kebaby

Kebaby jsou oblíbené téměř v celém světě, mexickou chuť jim dodává směs koření a omáčka.


3.0906x
30 min
1×

Postup přípravy

Maso a houby(celé hlavičky) vložíme do mísy. Do oleje přidáme bobkový list, kakaový prášek, chilli, česnek, majoránku, sůl, pepř a dobře promícháme, aby bylo vše obalené s marinádou. Necháme před noc odležet. Maso, houby a bobkové listy vyjmeme z marinády, kterou i ponecháme. Na rožeň střídavě napichujeme maso, cibuli, houby a bobkové listy. Vložíme na gril na 15 minut, dokud maso není propečené, často otáčíme, potíráme zbylou marinádou. Horkou rýži smícháme s omáčkou taco a podáváme s upečenými kebaby.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mexické kebaby

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Mexická