Medové kuřecí kousky

Jednoduchý a rychlý pokrm krásně vonící medem.


4.446x
35 min
7×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kuřecí maso (prsní řízky) nakrájíme na širší nudličky. Rýži uvaříme ve slané vodě se lžící oleje doměkka.

Na oleji (slunečnicový, kukuřičný) orestujeme cibulku až do světle hněda. Přidáme nudličky masa, posypeme solí i česnekem a maso za občasného promíchání opečeme až dohněda. Maso zaprášíme moukou, promícháme a mouku orestujeme. Směs podle potřeby ředíme vodou zbylou po vaření rýže, asi 2 - 3 naběračky. Směs provaříme 10 minut a přilijeme med, který necháme pouze prohřát.

Medové kuřecí kousky podáváme s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Medové kuřecí kousky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká