Medové karamelové řezy

Výborné řezy pro mlsné jazýčky.


4.613x
0

Postup přípravy

Všechny suroviny na těsto smícháme, až máme krásný hladký bochánek. Ten rozdělíme na dvě části.

První polovinu těsta vyválíme na velikost plechu, pomocí válečku přeneseme na plech a upečeme na pečícím papíře. Druhou polovinu těsta vyválíme a také přeneseme na plech na pečící papír.

Než dáme péct druhou placku, připravíme si ořechovou směs. Do hrnce dáme všechny přísady a osmažíme dozlatova. Směs je nutné na těsto nanést ještě teplou, jinak zkaramelizuje a špatně se roztírá. Dáme tedy na placku a také upečeme.

Na krém si z mléka a pudinkových prášků uvaříme hustou hmotu, do které všleháme máslo, rum a cukr.

Po vychladnutí spojíme obě placky krémem, necháme několik hodin uležet a pak už jen medové karamelové řezy podáváme.
user-icon

autor Violka--


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Medové karamelové řezy

Zpět na recept