Medailonky z vepřového masa

Recept na obalovanou vepřovou panenku. Medailonky se sýrem a s příchutí vína.


3.161x
75 min

Postup přípravy

Vepřovou panenku si nakrajíme na plátky, lehce naklepeme z obou stran.
Do mísy si rozklepneme vejce, rozšleháme, osolíme, opepříme, přidáme sýr nakrájený na nudličky, víno a muškatový oříšek. Vše dobře promícháme.

Na pánvi si rozehřejeme olej. Plátky obalíme v hladké mouce a vejcích se sýrem, vložíme na rozehřatý olej a smažíme dozlatova.

Hotové plátky vyjmeme a necháme odkapat, můžeme přebytečný tuk odsát ubrouskem.

Medailonky z vepřového masa poklademe na talíř, obložíme zeleninou a posypeme čerstvou sekanou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Medailonky z vepřového masa

Zpět na recept