Vaření.czReceptyMedailonky z vepřového masa

Medailonky z vepřového masa

Recept na obalovanou vepřovou panenku. Medailonky se sýrem a s příchutí vína.


3.161x
75 min

Ingredience

2 plátkyvepřová panenka

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletý pepř
strouhaný muškatový ořech

těstíčko

3 ksvejce
200 gsýr
1 lžičkabílé víno

na obalení

hladká mouka

na ozdobu

zelená petrželka
čerstvá zelenina

Postup přípravy

Vepřovou panenku si nakrajíme na plátky, lehce naklepeme z obou stran. Do mísy si rozklepneme vejce, rozšleháme, osolíme, opepříme, přidáme sýr nakrájený na nudličky, víno a muškatový oříšek. Vše dobře promícháme. Na pánvi si rozehřejeme olej. Plátky obalíme v hladké mouce a vejcích se sýrem, vložíme na rozehřatý olej a smažíme dozlatova. Hotové plátky vyjmeme a necháme odkapat, můžeme přebytečný tuk odsát ubrouskem. Medailonky z vepřového masa poklademe na talíř, obložíme zeleninou a posypeme čerstvou sekanou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Medailonky z vepřového masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena