Mazlavka

Oblíbený recept naší rodiny z jablek. Původně se jmenoval jinak, ale coby děti jsme si ho přejmenovaly k obrazu svému.


3.76x
60 min

Postup přípravy

Jablka oloupeme a nastrouháme najemno. Smícháme je s cukrem a vanilkovým pudinkovým práškem. Z uvedených ingrediencí zpracujeme těsto a rozdělíme jej na 2 díly. Těsto rozválíme na velikost plechu. První plát dáme na hluboký vymazaný plech a poklademe jablečnou hmotou. Na tuto hmotu dáme druhý plát. Mazlavku vložíme do trouby a pečeme zhruba 20 minut. Upečenou mazlavku nakrájíme a můžeme se do ní pustit.
user-icon

autor Evicka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mazlavka

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena