Masový salát

Tento salát je opravdová lahůdka. Salát z libového hovězího zaléváme jemnou omáčkou z hořčice.


2.9573x
30 min

Ingredience

1 kscibule
250 gžampiony
300 ghovězí maso

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
hořčice
mletý pepř
citronová šťáva

na ozdobu

čerstvé bylinky

Postup přípravy

Hovězí maso uvaříme doměkka. Lze použít libové maso obrané z polévky apod, čímž ušetříme čas.

Uvařené hovězí maso nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kousky a očištěné žampiony také.

Na másle orestujeme cibuli, později k ní přidáme houby a znovu orestujeme. Když jsou houby akorát měkké, směs vsypeme k masu do mísy a promícháme.

Do hořčice kápneme trochu citronové šťávy, osolíme, opepříme a touto zálivkou masový salát zalijeme.

Masový salát posypeme nasekanými čerstvými bylinkami a podáváme. Skvěle chutná s opečeným toastem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masový salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena