Masový salát

Tento salát je opravdová lahůdka. Salát z libového hovězího zaléváme jemnou omáčkou z hořčice.


2.9573x
30 min

Postup přípravy

Hovězí maso uvaříme doměkka. Lze použít libové maso obrané z polévky apod, čímž ušetříme čas.

Uvařené hovězí maso nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kousky a očištěné žampiony také.

Na másle orestujeme cibuli, později k ní přidáme houby a znovu orestujeme. Když jsou houby akorát měkké, směs vsypeme k masu do mísy a promícháme.

Do hořčice kápneme trochu citronové šťávy, osolíme, opepříme a touto zálivkou masový salát zalijeme.

Masový salát posypeme nasekanými čerstvými bylinkami a podáváme. Skvěle chutná s opečeným toastem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masový salát

Zpět na recept