Masový pudink

Slaný masový pudink můžete podávat jako předkrm, nebo jako malé pohoštění pro nečekanou návštěvu


2.8166x
90 min

Postup přípravy

V míse utřeme máslo s vejci, přidáme nakrájené maso, nastrouhanou cibuli, namočené housky a strouhané drobečky. Dle chuti osolíme a opepříme. Do vymazané formy klademe střídavě vrsty masa a dušeného hrášku. V páře vaříme asi hodinu. Vyklopíme, polijeme asi 4 lžícemi kysané smetany a na 15 minut dáme do horké trouby. Servírujeme s červeným vínem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Masový pudink

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena