Výborný masový nákyp zapečený s bramborovou kaší je inspirovaný receptem ze skotského Glasgow.
2-3 špetky | sůl |
2-3 špetky | mletý černý pepř |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
náplň | |
150 ml | vývar |
1 ks | cibule |
500 g | mleté maso |
1-2 lžíce | worcestrová omáčka |
2 lžíce | čerstvý rozmarýn |
2 lžíce | kukuřičná moučka |
6-8 ks | sušená rajčata v oleji |
pyré | |
2 lžíce | máslo |
800 g | brambory |
100 ml | vlažné mléko |
2 lžíce | nastrouhaný křen |
autor marta-b
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena