Masový bochník se žampiony

Masová pochoutka se žampiony.


3.1174x
75 min
1×

Ingredience

3 lžíceolej
2 ksvejce
3 lžícestrouhanka
150 ganglická slanina
120 gsterilované žampiony
500 gvepřové maso
1 lžícestaročeské koření
1 lžícekoření do mletých mas

na obalení

40 gstrouhanka

Postup přípravy

Vepřové maso umeleme, smícháme s vejci, strouhankou, kořením.

Dva plátky anglické slaniny nakrájíme na drobné kostičky, vyškvaříme, přidáme okapané žampiony a asi 2 minutky restujeme. Vychladlou houbovou směs přimícháme k mletému masu.

Z masové hmoty vytvarujeme bochník, který obalíme ve strouhance, dáme do zapékací misky a olej, obložíme zbylými plátky anglické slaniny a dáme do předehřáté trouby na 200°C.

Když je slanina zeshora opečená, přikryjeme bochník alobalem a dopečeme.

Masový bochník se žampiony podáváme s americkými brambory.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masový bochník se žampiony

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena