Masový bochník se žampiony

Masová pochoutka se žampiony.


3.1174x
75 min
1×

Postup přípravy

Vepřové maso umeleme, smícháme s vejci, strouhankou, kořením.

Dva plátky anglické slaniny nakrájíme na drobné kostičky, vyškvaříme, přidáme okapané žampiony a asi 2 minutky restujeme. Vychladlou houbovou směs přimícháme k mletému masu.

Z masové hmoty vytvarujeme bochník, který obalíme ve strouhance, dáme do zapékací misky a olej, obložíme zbylými plátky anglické slaniny a dáme do předehřáté trouby na 200°C.

Když je slanina zeshora opečená, přikryjeme bochník alobalem a dopečeme.

Masový bochník se žampiony podáváme s americkými brambory.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masový bochník se žampiony

Zpět na recept