Masovo-houbová omáčka

Je to výborné dietní jídlo, které zasytí.


4.117x
45 min

Ingredience

olej
sůl
1 kscibule
1 kskečup
250 ghouby
sójová omáčka
250 ghovězí maso
250 gvepřové maso
mletý černý pepř

Postup přípravy

Vepřové i hovězí maso pomeleme na masovém strojku. Houby můžeme použít čerstvé nebo mražené. V kastrolku si rozpálíme olej a dáme na drobno pokrájenou cibulku. Až je cibulka dozlatova, dáme na ni pomleté maso a pokrájené houby a osmažíme. Podlijeme troškou vody nebo vývarem a vaříme doměkka. Potom přidáme jeden celý menší sladký kečup, trochu sójové omáčky, sůl a pepř. Masovo-houbovou omáčku podáváme s kolínky nebo jinými těstovinami. Může být i rýže.
user-icon

autor jessynka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Masovo-houbová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena