Masové ragú

Vynikající portugalská specialita.


2.91013x
120 min
1×

Ingredience

1 stroužekčesnek
sůl
2 lžícepetrželka
1 kscibule
3 lžícesádlo
150 gjátra
1 kshřebíček
2 sklenkyčervené víno
300 gvepřová plec
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Játra můžeme předem namočit do mléka. Očistíme je a nakrájíme na stejné kostky jako maso. Rozpálíme si olej a orestujeme maso. Přidáme cibuli, česnek, krátce orestujeme a podlijeme vínem. Přidáme sekanou petrželku a směs podusíme. Po chvilce maso osolíme, opepříme, přidáme hřebíček, občas zamícháme a podlijeme trochou vody. Měkké maso scedíme a osmahneme na sádle s játry. Masové ragú podáváme s rýží nebo s bílým pečivem.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Masové ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena