Masové koule po italsku

Recept na šťavnaté masové koule, vhodné k těstovinám s rajčatovou či smetanovo-sýrovou omáčkou.


4.518x
25 min

Postup přípravy

Maso, salám a sýr umeleme. Podle chuti můžeme použít i zbylé různé druhy. Cibuli, olivy a bylinky nasekáme. K mletým surovinám přidáme cibuli, olivy, bylinky a pečlivě prohněteme. Můžeme podle chuti osolit a opepřit. Ale pozor, salám a sýr už sami dodají pokrmu slanou chuť. Z hmoty vypracujeme pevné kuličky o průměru asi 2,5 cm a obalujeme je nejprve v řídkém těstíčku z mouky, mléka a vejce a pak ve strouhance. Masové koule po italsku smažíme v rozpáleném oleji, nejlépe ve fritéze. Masové koule po italsku podáváme podle chuti s omáčkou a těstovinami.
user-icon

autor čvanči


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové koule po italsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena