Maso Rumburak

Recept na zapečené mleté maso s jogurtovo-kečupovou omáčkou.


4.213x
45 min

Postup přípravy

Na hlubší pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso s grilovacím kořením (možno použít jiné koření používané k pečení masa). Vše osmahneme 5 - 10 minut. Sýr nastrouháme. Zatím si připravíme omáčku - v hrnci smícháme bílý jogurt , ostrý kečup a vejce, vše pořádně promícháme do hladké omáčky. Opečené maso vložíme do vymazaného pekáčku vysypaného strouhankou, posypeme 1/2 nastrouhaného sýru, zalijeme omáčkou a dosypeme zbylý sýr. Maso Rumburak zapékáme v troubě na teplotu používanou k pečení masa. Maso Rumburak pečeme, dokud se na povrchu neutvoří tvrdá opečená kůrka. Maso Rumburak podáváme s vařenými brambory. Místo mletého masa lze použít např. mraženou kuřecí sekanou, nebo nastrouhaný salám Junior, ale v dvojnásobném množství.
user-icon

autor Dandík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Maso Rumburak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena