Maso po švédsku

Maso dušené se sardelovými řezy a kapary. Omáčka je zjemněná smetanou a jako přílohu si zvolte to, co máte rádi.


3.0731x
75 min
1×

Postup přípravy

Plátky masa mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou, na rozpáleném tuku je po obou stranách prudce opečeme, zalijeme vývarem, přidáme najemno nakrájenou cibuli, jemně nakrájené sardelové řezy a kapary a dusíme pod poklicí doměkka. Před koncem dušení podlijeme smetanou rozmíchanou s hořčicí a necháme přejít varem. Podáváme s houskovým knedlíkem, rýží, těstovinami nebo bramborami.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maso po švédsku

Zpět na recept