Maso po římsku

Recept, který rozhodně stojí za to vyzkoušet.


4.25x
90 min

Ingredience

1-2 stroužkyčesnek
sůl
1-2 špetkymajoránka
1 kscibule
30 gsádlo
1-2 špetkyrozmarýn
rajčatový protlak
6 lžicčervené víno
mletý pepř
500 ghovězí kližka
120 gvepřový bok

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Cibuli a česnek a bůček osmažíme na sádle. Přidáme hovězí maso, promícháme a osmahneme. Vše zalejeme vínem, podusíme, vmícháme protlak a za stálého podlévání maso dusíme na mírném ohni doměkka. Těsně před dokončením přidáme do masa po římsku majoránku a rozmarýn. Šťáva musí být přiměřeně hustá. Maso po římsku podáváme s bramborovou kaší.
user-icon

autor mh

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Maso po římsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena