Maso po námořnicku

Rychlé, chutné jídlo, vhodné pro očekávanou návštěvu.


3.4123x
0

Postup přípravy

Kýtu podle potřeby očistíme, omyjeme, důkladně osušíme a nakrájíme na nudličky.

Cibule a feferonku očistíme a nasekáme nadrobno. Maso smícháme se zeleninou, přidáme koření, cukr, olej, žloutek, maggi a zbytek ingrediencí. Vše důkladně smícháme. Maso přeložíme do nádoby, kterou můžeme zatížit a necháme vše 2 - 3 dny uležet.

Uleželé maso po námořnicku vsypeme na rozpálenou pánev a smažíme 3 minuty po každé straně.

Hotové maso po námořnicku ihned podáváme.
user-icon

autor Bětka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maso po námořnicku

Zpět na recept