Máslo s chutí bylinek

Ochucené máslo vhodné na grilovaná masa, ryby, ale i k namazání na chleba.


3.277x
15 min

Postup přípravy

Kostku jihočeského másla necháme povolit při pokojové teplotě. Bylinky si nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. K máslu přidáme sůl, pepř, prolisovaný česnek, čerstvou bazalku, pažitku, petrželku, případně i jiné bylinky. Máslové těstíčko propracujeme a upravíme ve váleček, který zabalíme do alobalu a uložíme do ledničky. Bylinkové máslo krájíme na kolečka a podáváme na různých pokrmech.
user-icon

autor máma

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Máslo s chutí bylinek

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena