Náplň, kterou můžeme použít například na plnění vajec, rajčat, paprik.
Hodnocení
3.1
/ 5 (160x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
1 ks
vejce
4 lžíce
mléko
1 ks
houska
100 g
pečené maso
podle chuti
sůl
majoránka
bazalka
křen
mletý bílý pepř
kari koření
mletá sladká paprika
Postup přípravy
Na tuto náplň můžeme použít vařené nebo pečené maso, které nám třeba zůstane od oběda. Maso důkladně umeleme najemno. Housku pokrájíme nadrobno a namočíme v mléce. Křen oloupeme a nastrouháme.
Do mísy dáme umleté maso, vmícháme vejce, rozmočenou housku, osolíme a podle chuti okořeníme. Po důkladném promíchání přidáme strouhaný křen, ještě zamícháme.
Pikantní masitou náplní plníme připravené suroviny.