Masíčko s chlebovou kůrkou

Jemné jehněčí maso obalené v orestovaném chlebu s bylinkami a sýrem. Zapékáme s bramborem a houbami.


3.0684x
60 min

Postup přípravy

Brambory dáme vařit na 20 minut ve slupce, potom je oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Toustový chleba rozsekáme elektrickým šlehačem, kousky nasypeme na pečící plech a při 200 st. na sucho opečeme asi 5 minut. Upravíme je potom s bylinkami na talíř se sýrem. Brambory a houby, osolíme, opepříme a dáme na 10 minut péct do trouby s trochou oleje. Maso ochutíme a na tuku ho z obou stran opečeme, potom maso vyjmeme, potřeme hořčicí a obalíme v opečeném chlebu. Dáme do zapékací misky, přidáme brambory a houby a necháme krátce propéct v troubě.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masíčko s chlebovou kůrkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.