Marinovaný hovězí plátek s vejcem

Minutka z hovězího masa, která se ale musí připravit cca 4 hodiny předem.


2.4112x
20 min

Postup přípravy

Všechny ingredience na marinádu dobře promícháme. Maso omyjeme, osušíme, naklepeme, podle chuti osolíme, opepříme a naložíme do připravené marinády. Vše uzavřeme a dáme přibližně na 3 až 4 hodiny do lednice rozležet.

Cibuli oloupeme a jemně nasekáme.

Marinované plátky vyjmeme z lednice a na suché rozehřáté teflonové pánvi z obou stran opečeme. Při opékání posypeme jemně sekanou cibulkou.

Na jiné pánvi rozpustíme lžíci másla a usmažíme na něm volská oka.

Hovězí plátky servírujeme obložené vejci s čerstvou zeleninou.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinovaný hovězí plátek s vejcem

Zpět na recept