Vaření.czReceptyMarinovaný hovězí plátek s vejcem

Marinovaný hovězí plátek s vejcem

Minutka z hovězího masa, která se ale musí připravit cca 4 hodiny předem.


2.4112x
20 min

Ingredience

4 ksolej
1 lžícemáslo
1 kscibule
4 plátkyhovězí maso zadní

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř

marináda

2 lžičkygrilovací koření
6 lžicolivový olej
0.5 lžícesójová omáčka
1 lžičkamletý kmín
2 lžíceworcesterská omáčka
0.5 lžičkymletá pálivá paprika

Postup přípravy

Všechny ingredience na marinádu dobře promícháme. Maso omyjeme, osušíme, naklepeme, podle chuti osolíme, opepříme a naložíme do připravené marinády. Vše uzavřeme a dáme přibližně na 3 až 4 hodiny do lednice rozležet. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Marinované plátky vyjmeme z lednice a na suché rozehřáté teflonové pánvi z obou stran opečeme. Při opékání posypeme jemně sekanou cibulkou. Na jiné pánvi rozpustíme lžíci másla a usmažíme na něm volská oka. Hovězí plátky servírujeme obložené vejci s čerstvou zeleninou.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Marinovaný hovězí plátek s vejcem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena