Vepřovou kýtu naklepeme a nakrájíme na nudličky. Maso osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na kostičky.
Do mističky dáme olivový olej, dijonskou hořčici, sójovou omáčku, cibuli a sušený koriandr. Vmícháme vepřové nudličky, zalijeme smetanou na vaření a necháme marinovat minimálně 3 hodiny.
Pánev zlehka potřeme olejem, rozpálíme ji a masovou směs osmahneme, dokud nezačne pouštět šťávu. Přidáme sterilovaný hrášek i s trochou nálevu a podle potřeby podlijeme vodou. Podusíme, dokud není maso měkké a šťáva téměř vypečená. Podle chuti ještě dosolíme, dopepříme.
Marinované vepřové nudličky ihned po přípravě podáváme. Jako přílohu můžeme zvolit jen pečivo a spoustu čerstvé zeleniny. Zdobíme čerstvou nebo sušenou pažitkou.
Recept je určen na 1 porci vepřových nudliček.