Marinované řízky

Velice chutné řízky, které je dobré nechat jeden, až dva dny v marinádě, aby byly křehké!


2.9719x
30 min

Ingredience

2 lžičkyolej
2 lžičkysůl
3 ksvejce
1 lžičkamajoránka
1 lžičkakmín
1 lžičkahořčice
1 lžičkakečup
1 lžičkakari
1 lžičkapepř mletý
1 lžičkapaprika mletá
1 lžičkakoření polévkové
6 ksprsa kuřecí

Postup přípravy

Řízky naklepeme a vložíme do připravené marinády. Řízky se marinují 1-2 dny. Opékají se zprudka asi 2 minuty z každé strany. Jako přílohu volíme brambory nebo rýži.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinované řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena