Velice chutné řízky, které je dobré nechat jeden, až dva dny v marinádě, aby byly křehké!
2 lžičky | olej |
2 lžičky | sůl |
3 ks | vejce |
1 lžička | majoránka |
1 lžička | kmín |
1 lžička | hořčice |
1 lžička | kečup |
1 lžička | kari |
1 lžička | pepř mletý |
1 lžička | paprika mletá |
1 lžička | koření polévkové |
6 ks | prsa kuřecí |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.