Marinované krůtí medailonky

Krůtí medailonky v marinádě na indický způsob podáváme s rýží.


4.5121x
45 min
18×

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme marinádu. Olej zahřejeme, vmícháme kari, sójovou omáčku, mletý pepř a v této směsi rozpustíme včelí med. Nevaříme. Necháme vychladnout.

Krůtí prsa nakrájíme na menší řízečky asi 1cm vysoké, které omyjeme, osušíme a zlehka naklepeme. Vložíme do marinády a necháme 2 hodiny odležet.

Maso vyjmeme z marinády, osušíme a prudce z obou stran opečeme dorůžova. Podlijeme asi 1dl vývaru a marinádou, poté ještě 15 - 20 minut povaříme.

Na nahřátých talířích krůtí medailonky přelijeme hustou omáčkou, posypeme natí jarní cibulky a podáváme s rýží.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinované krůtí medailonky

Zpět na recept