Vynikající netradiční pokrm z marinovaného zadního hovězího. Díky přípravě na malém množství tuku si zelenina zachovává živiny a maso zůstane šťavnaté.
3 lžíce | voda |
250 g | hovězí zadní |
4 ks | jarní cibulka |
1 lžíce | arašídový olej |
230 g | brokolice růžičky |
120 g | kukuřička |
230 g | konzervované vodní kaštany |
marináda | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
1 lžička | hnědý cukr |
2 lžíce | rýžový ocet |
2 lžíce | tmavá sójová omáčka |
1 lžíce | arašídový olej |
1 lžíce | fermentované černé boby |
1 lžíce | sekaný zázvor |
autor Nakladatelství Slovart
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.