Marinovaná kuřecí játra

Lehce marinovaná játra zasypaná osmaženou cibulkou a uzeninou.


4.732x
15 min
9×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Slaninu nebo uzenou krkovičku (plátky i vcelku) nakrájíme nadrobno. Obojí společně osmahneme na trošce oleje. Odstavíme.

Játra zbavíme blanek a očistíme. Nekrájíme je, jen je naložíme do marinády z hořčice, oleje, pepře, mletého kmínu a sójové omáčky. Necháme chvíli odstát.

Pánev rozpálíme a játra i s marinádou osmažíme, podle potřeby podlijeme trochou vody, aby byla měkká.

Marinovaná játra naservírujeme na talíř, posypeme osmaženou cibulkou s uzeninou a přidáme chléb, vařené brambory nebo kaši.

Marinovaná kuřecí játra podáváme ihned po přípravě jako hlavní chod. Dobré na oběd i večeři.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinovaná kuřecí játra

Zpět na recept