Makrely po zadarsku

Pikantní makrely nakyselo.


2.9944x
30 min

Postup přípravy

Makrely zbavíme hlav, šupin a vnitřností a rozřízneme je po délce na poloviny. Rozložíme je na talíř. Z oleje, octa, soli a pepře ušleháme vidličkou nálev, kterým ryby zalijeme a necháme v něm marinovat 1/2 hodiny. Pak makrely pečeme na dobře zahřátém roštu po obou stranách. Makrely po zadarsku podáváme se salátem a natvrdo vařenými vejci. Z hlav a dalších zbytků uvaříme vývar, který procedíme a zavaříme do něj trochu rýže.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Makrely po zadarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena