Makedonské čevapčiči

Recept na mleté makedonské.


2.91036x
0

Postup přípravy

Maso osolíme, semeleme a necháme přes noc stát v chladničce. Druhý den maso znovu semeleme a přidáme mouku a vejce. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno, osmahneme na oleji a vmícháme do masa. Maso opepříme, propracujeme a necháme 4 - 5 hodin odležet. Pak ručně nebo strojkem tvarujeme čevapčiči. Připravené makedonské čevapčiči pečeme na roštu. Podáváme je s brambory, čerstvou zeleninou a hořčicí.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Makedonské čevapčiči

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena