V Maďarsku jsou tyto vepřové plátky velmi známé a oblíbené jídlo, které je často podávané i na svatbách. Jde o pikantní dušené vepřové plátky na cibuli se žampiony zjemněné kyselou smetanou.
2 ks | cibule |
4 lžíce | lečo |
3 lžíce | kyselá smetana |
2 lžičky | mletá sladká paprika |
2 lžíce | vepřové sádlo |
1 ks | sušená pálivá paprika |
1 lžička | paprikový krém arany - piros csipos csemege pálivý |
1 lžička | paprikový krém arany - piros édes csemege nepálivý |
600 g | vepřové karé bez kosti |
1 hrst | sušené žampiony |
podle chuti | |
---|---|
sůl |
autor Libchen
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.