Luxusní jahodové řezy

Vynikající, osvěžující, nepřeslazená buchta s ovocem a čokoládou.


4.744x
60 min
5×

Postup přípravy

Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, mouku, prášek do pečiva a sníh z bílků. Nalijeme na plech a pečeme na 180°C asi 15-20 minut.

Na vychladlý piškot náskládáme jakékoliv nakrájené ovoce z kompotu(nebo mražené).

Připravíme si krém. Z mléka, cukru, vanilkovýh pudinků a vanilkového cukru uvaříme pudink. Do horkého pudinku vmícháme máslo. Až vychladne, vmícháme zakysané smetany a podle chuti, přisladíme. Všechno vyšleháme šlehačem.

Krém natřeme na piškot s ovocem. Nahoru vyšleháme zakysané smetany s cukrem a posypeme nastrouhanou čokoládou. Dáme do lednice a necháme ztuhnout (nejlépe do druhého dne).
user-icon

autor czanky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Luxusní jahodové řezy

Zpět na recept