Lučinová omáčka

Recept na omáčku, která se výborně hodí na těstoviny.


3.155x
10 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Cibuli zpěníme na lžičce olivového oleje. Přidáme lučinu, kterou rozředíme vodou tak, aby vznikla hustá omáčka.

Zahřejeme a podáváme třeba s těstovinami. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.

Pokud se lučinová omáčka více rozředí, můžeme ji použít jako zálivku na salát.
user-icon

autor Gabrielka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lučinová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.