Lučinová omáčka

Recept na omáčku, která se výborně hodí na těstoviny.


3.155x
10 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Cibuli zpěníme na lžičce olivového oleje. Přidáme lučinu, kterou rozředíme vodou tak, aby vznikla hustá omáčka. Zahřejeme a podáváme třeba s těstovinami. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Pokud se lučinová omáčka více rozředí, můžeme ji použít jako zálivku na salát.
user-icon

autor Gabrielka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Lučinová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena