Těsto rozválíme na plát silný 3 mm. Během těsto podsypáváme hladkou moukou, aby se těsto nepřilepilo. Pak je rozkrájíme rádýlkem na 24 obdélníků o rozměrech 6 x 5 cm.
Dvanáct obdélníčků rozložíme na plech a povrch potřeme rozšlehaným vejcem. Ze zbylých obdélníků vykrojíme střed (3 x 4 cm) a vykrojený obvod položíme na obdélník potřený vejcem. Celý povrch znovu potřeme. Pečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 20 minut.
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink. Za stálého míchání ho necháme vychladnout a pak rozmixujeme. Nakonec do něj zašleháme máslo.
Vychladlé obdélníčky na středu promáčkneme a naplníme nadrobno nakrájenými jahodami. Hotovým vyšlehaným krémem naplníme cukrářský sáček s hladkou trubičkou a nastříkáme jej na střed obdélníčků na pokrájené jahody. Povrch krému ozdobíme jahodou.