Líni po cikánsku

Líni pečení v kořeněném těstíčku.


2.9918x
45 min

Postup přípravy

Ryby na minutu ponoříme do vařící vody, zbavíme je šupin a vykucháme. Pak líny důkladně omyjeme, naporcujeme a osolíme. Připravíme si těstíčko. Hořčici smícháme s trochou vody, okořeníme ji pepřem, paprikou a vmícháme strouhanku. V pánvi rozehřejeme olej. Líny opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Po jedné straně je potřeme připraveným těstíčkem, pokapeme citronem, horkým máslem a zapečeme v troubě. Líny po cikánsku ihned podáváme.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Líni po cikánsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena