Lilkové kuře

Podušené kuřecí řízky servírujeme s dušeným lilkem a cibulí. Jemné a velice dietní jídlo.


3.0828x
35 min

Postup přípravy

Řízky naklepeme, osolíme, osmahneme na části oleje a pak dusíme doměkka. Šťávu vysmahneme. Baklažány oloupeme, nakrájíme na plátky, posolíme a necháme chvíli vypotit hořkost, potom osmažíme z obou stran na oleji. Cibuli nakrájíme na kolečka a lehce osmažíme. Vše přidáme k hotovému masu, společně prohřejeme, posypeme sekanou petrželkou a podáváme s celozrnným chlebem a zeleninovým salátem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lilkové kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Řecká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena