Levné pestré rolády

Maso sice dnes nepatří mezi nejlevnější, ale i tak ho můžete připravit velice úsporně a dobře!


2.9603x
90 min

Postup přípravy

Petrželku a zeleň do polévky omyjeme a nasekáme najemno, na másle ji podusíme. Zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a přidáme muškát. Maso naklepeme, osolíme a opepříme a rozdělíme na něj zeleninovou směs. Maso srolujeme v rolky a zavážeme nití. V hrnci na másle je opečeme, podlijeme vývarem a přiklopené je dusíme na mírném ohni asi 40 minut. Potom maso vyndáme a uložíme do tepla. Z brambor uděláme kaši. Vypečenou šťávu z masa zahustíme jíškou a dochutíme, rolády podáváme s kaší a přelité omáčkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Levné pestré rolády

Zpět na recept